Service in Techniek

Schipper is volop in beweging. De organisatie stelt service, kennis, snelheid en relatie centraal in haar continue streven naar verbetering. Daarbij hoort ook het investeren in de kennisontwikkeling van haar medewerkers. Dit door middel van interne en externe opleidingsprogramma’s. Deze ambitieuze benadering maakt het mogelijk klanten op maat te bedienen.

Schipper Techniek bestaat uit verschillende BV’s die ieder een andere tak van de techniek vertegenwoordigen.

Schipper Technisch Handelsburo (STH)
Schipper Technisch Handelsburo is een voorraadhoudende technische groothandel met vestigingen in Almelo, Hardenberg, Enschede, Oldenzaal en Poznan (Polen). Zij richt zich op de verkoop van technische componenten voor alle denkbare takken van industrie.

Schipper Technische Serviceburo (STS)
Schipper Technisch Serviceburo is een VCA-gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met de volgende disciplines: RVS-, staal- en kunststofleidingsystemen, engineering en machinebouw, onderhoud, reparatie- en montagewerkzaamheden, machineverhuizingen en -verplaatsingen. Mede dankzij een snelle toelevering van de benodigde onderdelen door Schipper Technisch Handelsburo kan STS adequaat reageren.

Schipper Bron Techniek (SBT)
Schipper Bron Techniek richt zicht op de waterwinput. De jongste telg binnen Schipper maar combineert ruim twintig jaar ervaring en kennis van onderhoud, ontwikkelen en renovatie van waterbronnen met de solide basis van Schipper-Techniek in de installatiewereld.

Manschap
Manschap, het uitzendbureau van Schipper, brengt werkgevers en werkzoekenden op een professionele wijze bij elkaar. Met behulp van een sterk netwerk in binnen- en buitenland bemiddelt Manschap vakkundige en flexibele medewerkers op uitzendbasis of in opdracht voor werving en selectie in diverse beroepsgroepen. Manschap heeft vestigingen in Almelo en Oldenzaal